in musikk

Søndagen..

Søndagen har blitt tilbrakt henholdsvis hjemme, i den nye Renault Lagunaen, Krus og i Jon Arnes bil, altså vært en spennende kveld, spesielt da kortspillet tok til. Nå spilles det de Lillos, og Kristian har sendt en schtöggelig stor e-mail som start.no ikke vil laste ned. Er tuft jiu. epost.start.no melder seg på i gjengen som klikker, så da er det vel bare for deg å lese de to nye loggene jeg har lagt opp. De er ganske morsomme. 😀 Slår meg forøvrig at de to beste bænna jeg veit er Radiohead og Manic Street Preachers (i den rekkefølgen). Nicky Wire (tekstforfatter i MSP, er jo kongen til å skrive. Kunne nesten klart meg bare med covera hvor tekstene står (har bare to album, vil anta at jeg kommer til å kjøpe fler).

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.