in film

En fæl kinotur

Hva er vel kulere enn når man er på kino og se en bra film (i dette tilfelle den meget offisielle HAMARPREMIEREN av Apocalypse Now! Redux, en film som de sannsynligvis var ferdig med å sende i Oslo, og så fant det for godt å sende rullene opp hit med paraglider (den hadde norgespremiere i oktober eller noe), den var jo uansett bra). Men altså, en mobiltelefon ringer, fyren med krykker (var moro når han måtte på do mitt i filmen, og humper avgårde over/på alle, og bruker slettes ikke tid) tar den opp av lomma, ser etter hvem som ringer, og så SVARER HAN dere. Jadda jadda, det var nok en hyggelig konversasjon han hadde, bortsett fra alle ukvemsordene han fikk fra de andre i salen. Han var tuff! 😉

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.