in foto

Metal?

17. mai tog
For en uke siden fikk jeg en henvendelse av noen som hadde funnet bildet over hos stock.xchng (jeg la det ut der for en stund siden). Kanadieren ville bruke den i dokumentaren hun produserer, om metalens historie. Ifølge beskrivelsen følger filmen en metalfan som reiser jorda rundt for å finne ut hva slags innvirkning heavy metal har hatt på kulturen vår de siste førti åra.
Jeg sa greit, og de har nå sendt meg en kontrakt.
Det store spørsmålet nå er hva som gjør at dette bildet kan tas med i metaldokumentar…

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Si at du gjerne vil ha en kopi av dokumentaren når den er ferdig :P. Jeg vil kunne veldig gjerne tenke meg å se den.
    Angående bildet, er det sikkert for å si at: «Norge virker som en idyllisk plass på overflaten, men under denne verdenen går ondkskap og norsk metall hånd i hånd!»

  2. Ja, det hørtes jo ut som en god idé. Men du (og filmskaperen) mener sikkert ikke at metall er så ondt? Eller, jeg antar at filmen ikke er/blir laga for å rakke ned på metallen.

  3. Jeg lurer mest på om det er noe penger i dette, eller om den sikreste måten til inntekter forsatt er å jobbe??!!

  4. Jeg tror at det er kulda som har sørget for at Norge idag blir ansett som metallens vugge. Man må vel også ta med det faktum at nå som vikingtida er over må vi aktivt ivareta vår arv som plyndrerkonger. Når det kommer til bildet ditt, så tror jeg at dette er det eneste hun har av Norge. Det kunne jo forsåvidt hende at det skal fungere som et eksempel på norsk nasjonalfølelse, et eksempel på stolthet, og slik henvise til at vi fortsatt har et aktivt forhold til vår ærefulle fortid:)