in foto

Lek med bilder

Jeg dro tilbake til Oslo idag. Kristian kjørte meg. På vei mot E6 kjørte vi gjennom Romedal, og når vi kjørte fant vi ut at det var et perfekt øyeblikk for et bilde, og det var det. Kristian stoppa bilen, jeg sveiva ned ruta og tok bildet. Det ble slik:

Kristian ville at jeg skulle sende det til han, slik at’n kunne få lekt seg litt med det i Photoshop. Resultatet han sendte meg ble slik:

Jeg følte jeg ikke kunne være dårligere da jeg så hva han hadde gjort, ,en siden jeg ikke ville gjøre det samme som han, så ble det ganske annerledes (fin setning?) med mye mer farge. Resultat:

Fine, eller hva? Man bør vel i rettferdighetens navn si at det første er det beste, siden alt der er ekte, mens det på de to andre er mange elementer som gjør bildet bedre, men mer falskt. I midten av bildet ser man spiret til Romedal kirke, med en gård til venstre og en kongegrav(?) til høyre.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.