in bromann

Historien om da Bromann slukket alle lyktestolpene på Ingeberg

Det var en mørk og stormfull natt, og Bromann lo sin onde kattelatter idet matskålen ble tom. Vel vitende om at Kjell Arne snart måtte stå opp for å fylle den igjen. Han så ut av vinduet, og så snøkrystallene i lyset fra lyktestolpene. En ond katteplan begynte å forme seg.
Bromann gikk ut. Han kunne bare åpnet selv, men ville heller vekke Kjell Arne for å få han til å gjøre det. Han lo en ekkel kattelatter. Ute i snøen snøg han seg nedover veien for å finne den ene lyktestolpen som gjør at alle andre slokker. Han ville nemlig MØRKLEGGE ALLE GATENE PÅ INEGBERG! Han lo en ekkel kattelatter, og var svært fornøyd med sin egen onde plan.
Litt nede i veien så han en gammel dame som var ute og gikk tur med hunden sin, midt på natten. Han ville ikke at noen skulle se hva han gjorde, så han gjemte seg i hagen til Brage Bevolden til de hadde godt. Da lo han en ekkel kattelatter over at de ikke visste at han var der.
Senere kome Bromann fram til lyktestolpen som gjør at alle andre slokner, hvis den slokner. Bromann slokket den ved å ta et hardt katteslag rett i stolpen. På et øyeblikk var alle gatelysene slokket, men Bromann bare lo sin fæle kattelatter for å han så like godt i mørket.
Han gikk så nesten rett hjem og spiste en kålrotbit og spilte uskyldig.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.