in torstein

Evaluering av året

Og så var det 2003. Jula er over, romjula er over, nyttårsaften er over, 2002 er over. Historie. Og jeg kan forsåvidt se tilbake til både den beste og verste tiden av mitt liv hittills. Fra Berlin via russetid, Roskilde og en sinnsykt bra sommerferie, til militæret. Men det er fint lite jeg kan gjøre med ting og tang selv om jeg gjerne skulle gjort det. Men, vel, referat og ting tar jeg senere. Nå vil jeg bare hilse til alle Fight Club-medlemmene i gjengen, og spørre hva som skjer? Hvor er det blitt av tida da alle var kæmmiser? Nå er det jo bråk og klikk over en lav sko.. Det er kanskje rart men det ekke så kult å høre at en kompis skal dræpa en anna, sjøl om det er fyllevrøvl. Men det er kanskje bare meg? Vel, håper det blir bedre etterhvert.. Natta.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.