in torstein

Prikkete?

Kan se ut som at jeg fikk noen røde hunder til jul. ålreit gave det… 🙂 Det er nok det som er grunnen til utslettet på magen og ryggen min. Den ekke noe farlig da, har blitt litt småforkjøla av den, men ikke nok til å ødelegge cublingformen.
Forøvrig så smitter den ved kontakt, så dere får være litt obs (men det er jo en av sjukdommene vi er blitt vaksinert mot).
«Røde hunder (rubella) skyldes virus og gir sykdom med feber og ofte utslett. Sykdommen smitter ved kontakt. Det tar 2-3 uker fra smitte skjer til sykdommen bryter ut. Typisk for røde hunder er hovne lymfeknuter bak på halsen og i nakken. Voksne kan ha feber og sykdomsfølelse i mange dager.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.