in diverse

Ilsengbussen

Nils Aage og jeg tok Ilsengbussen hit i natt. Det var helt utrolig. Artigste bussturen noensinne. Nesten alle folka hata oss, og trua oss med bank (bortsett fra de som digga oss (det var bare a Kari))- -Høll kjæft i fæm minutt a! -Hvis dekk ikke tie stille får dekk problemmer. Nils og jeg sang Gata-sangen, Vællsett-sangen, Romedal-sangen osv. N’Ænders hata det. Det gjorde n’Knut også.
Da vi kom hit sendte vi meldinger om Ilsengbussen til Mess-TV.

Den siste var det altså noen andre som sendte, som var med på bussturen. Men hvem?
Bilder fra festen.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Jeg fant dere ikke igjen! Men jeg var upopulær nok på min buss, så var da vellykket. Kom meg dog hjem uten noen særlig merker og arr.