in uforståelig

En gang en tilfeldighet – to ganger?

Det var på onsdag det først skjedde. Jeg la post i postkassa til Bama, og på pauserommet dems var det en som sa: «Ham-Kam er et jævla drittlag!» Javel, tenkte jeg. Artig at jeg, som uttalt Kamma-tilhenger, skulle få høre dette. Så satte jeg meg i bilen, og kjørte videre.
I går hadde jeg fri.
I dag leverte jeg igjen post til Bama, og noen på pauserommet sa: «Ham-Kam er så jævla dårlige!» Det er da jeg begynner å lure på om det ikke er noen tilfeldighet lenger. Greit nok at det er kamp i morgen, men det må da være andre grunner til dette. Men jeg aner ikke om kjenner noen som jobber der, gitt. Og det er vanskelig å se gjennom ruta til pauserommet til Bama også. På tide at noen står frem fra skyggene og avslører sin identitet.
Oppdatering 29. juli: Det er ikke på grunn av meg, gitt. Hadde nok for høye forhåpninger. 🙂

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.