in mat

ILU Marino

Det var på onsdag jeg fant det ut, siden jeg ikke var på byen forrige lørdag. På onsdag vettu. Ute på byen, leve studentlivet, damer og pils og mer pils, fyflate. Så sitter jeg der da, og tenker «Nå hadde det vært godt med en shish, ass» og siden Marinos lå rett borti gata fra der jeg satt var det bare å traske bort.
En liten digresjon passer vel bra her? For det må nesten sies at sist jeg var på Marinos ble jeg ganske skuffa. Jeg har forklart det med at vi traff det berømte halv fire-rushet da vi gikk inn, slik at shishkebabene kom på rullebånd og ikke fikk den personlige håndteringen den ellers får på stedet.
ANYWHO, jeg trasker altså bort dit, og trur du’kke stedet er stengt, du? «Under oppussing.» Det er noen steder som ikke burde få lov til å pusse opp. Tenker de ikke på Oslo og Bergens kebab- og homuselskende befolkning?
Det måtte jo bli problemer i går da, ute på byen igjen, damer og pils, skybar på SAS-hotellet og generelt fy flate. «Marinos stengt sieru?» spurte Tor Håkon. «Jeg vet om et driiiiiiiitbra sted.» Og jeg skulle gå på smellen jeg har gått på flere ganger før. «Faen ass, Torstein! Du må prøve rullekebaben på Habibi! Dom har pottetter i’n. Ekke det genialt, så vet ikke jeg ass. Pottetter!» som’n Cato sa det. Så jeg dro på Habibi, og den var så vond at det er kjett å tenke på at det stedet har fått mine da dyrebare penger. Eller en annen gang: «Kom igjen a, torsmeister. Drit i denna shishkebaben på Marinos. Vi går over gata til Mediterrenaenggdanspg (eller hva det nå heter). Der har dom tidenes beste kebab. Den er som å gå ned Sælidbakken i solskinn mens du drikker Mango Madness og synger på Tor Karseth-sanger – sammen med Tor Karseth!» som Sindre sa det en lørdagsnatt. Så jeg dro meg over gata for å kjøpe mat der. Og den var jammen møkk-kje. Den óg.
Så i natt gikk vi litt forbi det stengte Marinos, og Fladsrud’n bestilte rullekebab. «Blandings! Genialt vettu, både kylling og kjøtt i samma kebaben!» Og det hadde sikkert vært flott hadde det ikke vært for at det var fullt av bein og drit i detta kjøttet.
Heldigvis har Marinos åpnet igjen neste lørdag. Da skal jeg dit før, under og etter Arcade Fire-konserten. Det blir som å ha det grett.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Det skal jo sies at du ikke engang klarer å ta en enkel instruks. Jeg ba aldri, jeg mener (ZING) aldri deg om å spise en røti kyllingrull på habibi. Prøv lam så skal du få se… Det var mitt første møte med kebab i Oslo og fy faen så go den er og. Tror til og med jeg kjenner et par andre og som digger den. Bare for at du er vænnu, så skal vel ikke det gå utover god babb?

  2. Hehe, byens (verdens?) beste junkfood får du på «Mediterrenaenggdanspg». Jeg spiser rett nok som regel falafel i håp om å bli akseptert i veggiskretsene (HELLO <3<3RED-SÆTRE<3<3 AND <3<3METAL-MARIUS<3<3 ILU<3<3). Tror jeg hev i meg en i går kveld og, uten at jeg skal si det for sikkert.
    Uansett er samtlige kebaber i Oslo (untatt de som serveres i de hvite tilhengerboksene som står her og der) bedre enn den du får på det nye (?) stedet i Hamar. Rett ved Sagatun Keeno der. Milde himmel, knistre knuse og førbænne, den er kvalm!
    Tenk om Marit Larsen lagde kebaber som a delte ut mens a spilte live. Naken! Hu lille dama med den altfor store gitaren. Deler ut kebaber til de som vil ha. Og Snapple (Mango Madness ftw!!111). Tenk. dere. det!
    Mvh TIM.