in regionskampene

Bevolden – Ingebergs Totti

Brage Bevolden har blitt utpekt som Ingebergs svar på Francesco Totti på fotballbanen. Mange blir kanskje overrasket over at de ligner utenfor også. I fjor sommer ga Bevolden ut en vitsebok med vitser om seg selv, og vi bringer her noen. Boka het forøvrig «Minner fra folkehøgskolen».

  • Brage Bevolden går inn i en bar. «Hva gjorde du i ferien?», spør bartenderen. «Jeg sto på vannski», svarte Bevolden. «Var det bra?» undret bartenderen. «Nei, jeg fant aldri en innsjø med utforbakke».
  • Har du hørt de tragiske nyhetene, at Brages bibliotek har brent ned? Ja, begge bøkene ble ødelagt. Brage ble veldig lei seg fordi han hadde ikke rukket å fargelegge den andre.
  • Kjæresten til Brage er litt oppgitt over at’n Brage alltid blir fremstilt som en dumming. Hun tvinger derfor Bevolden til å bevise at de tar feil. «Har du noen gang lest Shakespeare?», spurte hun. «Ja», svarte han. «Men jeg klarer ikke å huske hvem som skrev den».
  • Bevolden ringer et reisebyrå og spør hvor lang tid det tar å fly fra Ingeberg til folkehøgskolen. «Et øyeblikk», svarer reisebyrået. «Tusen takk», sier Brage og legger på.
  • Brage Bevolden forsøker å sette sammen et puslespill. Det tar ham nesten fire måneder. Da snur han esken og leser: «For 2-3 år».
    «Hey!», brøler’n. «Det betyr at jeg er et geni!».

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.