in regionskampene

Hva skjer med Ingeberg?

Jeg har bare vært hjemme fem minutter siden kl sju i dag tidlig, og skal ikke påstå å ha fått med meg alt. Men jeg har da fått med meg dette: Øyvind Fladsrud har meldt avbud til kampen, og Sindre Øverstad har blitt invitert inn på laget. Hvem som skal stå i mål er uvisst, noen kan kanskje kommentere inn dette? Men jeg hørte da at Even fikk hard medfart da han ikke sporenstreks tok keeperjobben. Kristian Mykleset hadde forøvrig denne kommentaren angående Øverstad: «Hvis Sindre skal spille tar jeg bilder.» Og sa i samme slengen at Ingeberg-sangen var latterlig.
Opp om litt under seks timer.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Ja, intern strid plages vi ikke med i Ridabu. Vårt problem er snarere at spillerne jobber for mye uka før kamp, og ikke får deltatt i oppkjøringen. Dette vitner om dårlig planlegging fra spillerne, når kampdatoen har vært klar siden midten av mai. Det skulle da vært mulig og fått fri, slik at man var på plass til siste gjennomkjøring et par dager før match.
  Liker det dårlig at spillerne på Ridabu må tidlig opp lørdag, for så å jobbe mange timer, for deretter å komme halsende inn timen før kampstart sliten og lei. Håper spillerne dette gjelder passer på at dette ikke skjer neste år. I fjor slet vi med en spiller som kan halsende inn ti minutter før kampstart. Med lite løkketrening, brukte han en hel omgang før han fant seg selv. Det kunne kostet oss dyrt.
  Dette er de eneste bekymringene mine, seks dager før kampen.

 2. Godt å se at du sliter med noe, Ole J. Egentlig burde jo hele landet ha fri uka før regionskampen. Ja, om ikke hele verden. Hvis ikke Norge stopper lørdag klokken 16, skjønner jeg ingenting. Dette er jo den viktigste hendelsen i livene våre. Ingenting kan måle seg med dette. Ingenting. Ikke en gang is. Softis. Med krokan.
  Jeg har seriøst vurdert å legge karrieren min på hylla på grunn av regionskampen. Har ikke noe problem med å velge bort inntekt og framtid på grunn av 2×30 min på Black River.

 3. Nå handler det ikke om det. Karriere og inntekt ryker vel ikke om man tar seg fri lørdag 15.juli?

 4. La meg få sitere en klok mann som kaller seg Ole J.:
  «Vårt problem er snarere at spillerne jobber for mye UKA før kamp, og ikke får DELTATT i OPPKJØRINGEN. Dette vitner om DÅRLIG PLANLEGGING fra SPILLERNE, når kampdatoen har vært klar siden midten av mai. Det skulle da vært MULIG OG FÅTT FRI, slik at man var på plass til siste gjennomkjøring et ET PAR DAGER FØR match.»
  I rest my case.

 5. Hmm, hva med å lete etter nye spillere?
  Det går rykter om at en eksplosiv spiss med kliniske avslutteregenskaper har flyttet til Ridabu.
  Tenk på pressen, glamouren, kritikken…
  Verdensstjerner med sonelagserfaring skaper alltid bruduljer!! I tillegg skal visst den omtalte oftere også spille på over 10 %…