in fest

Roskilde 2006

Det var en utrolig bra festival. Campen, uoffisielt titulert Doktor Mikalsens Hospital, besto av over 30 folk, og de aller, aller fleste av disse var bra folk. Mye artig skjedde, og man kan vel si at alle klisjeene folk har spydd ut de siste 24 timene har vært veldig riktige.
Bra konserter ble det også, gitt. 18 stk for min del, noe som kan kalles personlig Roskilde-rekord.
Mappa til Brage er ikke helt på plass, rundt halvparten (80/145!) er der, sliter litt med plassen, serru, men kan hende jeg legger opp bildene i en enkeltfil et annet sted. Får se litt, ama, ekke så greit, detta. Hvis noen ikke liker at et bilde ligger der, send mail til frogner krøllalfa start no, og si fra. Mappa til Brage. DA HAR JEG LAGT UT ALLE BILDENE, JA.
I morgen tidlig er det Posten, sov godt.

-Vet du hvorfor det ikke er duer i Hamar?
-Fordi Magne har spist alle smulene.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Jeg ser at Lars dro på seg en lett rødfarge i campingstolen, men åssen gikk det med Torstein? Mange timer i sola og tredje grads forbrenning?