in fest

Still klokka

I helga har jeg vært i Hamar, for første gang siden jul. I går var det vorspiel hos Martin, med mange bra folk som jeg ikke hadde sett på en stund.
Byturen kommer nok til å bli husket lenge, men ikke fordi den var så bra. Mer på grunn av kulda og Martin. Sistnevnte hadde også invitert til nachspiel, men det ble ikke noe av på grunn av nøkkelmisting. Martin drev også med mobilødelegging og ølkasting i går. Nære bråk, med andre ord.
Jeg gjorde stor suksess på sjekkern:
-Hva driver du med a? spør jeg.
-Er det greit at vi ikke prater sammen? er svaret jeg får. Der var det muligheter.
Pratet også med Buffy-Willow-look-a-like nummer én på Siste Indre.
Det var også fint å se at handels- og samferdselsstanden var enig om hvilke klokkeslett som gjelder når man stiller klokka. Siste Indre stengte halv tre ny tid, Elverumsbussen kom klokka fire. Det var kaldt. Det var veldig kaldt. Heldigvis hadde jeg vett på meg til å gå til et av utestedene som fortsatt hadde åpent, Brage og Cato derimot.
Vi fikk da til slutt tatt bussen, og det var da vi fant ut at Martin ikke skulle ha noe. Men vi fant et annet nachspiel, hvor det var noen kule folk og noen idioter («Hvis det bare hadde vært fred hadde det vært så monotont»). Det var kaldt der, selvfølgelig. Ble ikke mye søvn heller, selv med flere tilbud om å sove i skje.
I ellevetida gikk Brage, Cato, Martin og jeg til Grubhol for å knuse vinduer, og komme oss inn. Heldigvis fant vi en nøkkel, og alt ordnet seg til slutt.
Ironisk at årets korteste natt faktisk ble den lengste. FEST!
Har lagt ut noen bilder fra vorspielet. Beina tilhører Martin.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. En meget bra kveld. Som vanlig er Taxi-turen en klassiker. Tror vi har fått oss en sang som passer bra også. Alle kjærestepar har sin sang, dermed må også vi ha vår 🙂
  Those were the days, my friend
  We thought they’d never end
  We’d sing and dance forever and a day
  We’d live the life we’d choose
  We’d fight and never lose
  For we were young and sure to have our way
  Takk for en bra kveld! Gjentas i påsken!