in fantastisk

Weblogg

Ja. Alle har jo «blogger» nå om dagen. Til og med Gjerlaug. Og, som jeg skulle oppdage her om dagen, gjemmesidens gode venn Tor Inge. Jeg antar at når Kristian skrev «punktumboks» i forrige kommentar, mente han kommaboks.
Her er et lite referat fra det andre innlegget hans:

    «Torsdag var det OL-Amfien. Andre semifinale i håkki-sluttspillet. Hevn! Over Enga, tapet i første semi på Jordal. Over Oslo-bermen. Slummen. Med samboer’n, sønnen Jokke (sykepleierstudent i Hammerfest), kamerat Arne. Hevn! 0-2 etter første periode. Kaffe&smil&optimisme i pausa. Dragene reiser seg. Utlikner.»

Og vi kan jo le. Vi som har lest det han har skrevet før.
Men, det skal i sannhetens navn sies at han har to bloggartikler. Og jeg likte spesielt dette i den første (!):

    Parole 3: Delt barneomsorg etter skilsmisse! «Denne parolen har ikke forsvunnet. Den har aldri stått på dagsorden 8. mars. Her er det 90/10 i kvinnenes favør. So why change a winning game? Karina Bekkemellom, barne- og likestillingsminister, har antydet forslag om lovendring som innebærer delt barneomsorg ved skilsmisser. «Hårreisende forslag» fråder en alenenemor og psykolog i Dagbla’ kvinnedagen. «Hvis jeg ikke har gått i demonstrasjonstog før, så vil jeg gjøre det nå».»

Hedmarkbloggen kan du lese her.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.