in begivenheter

Dokken Ultras

Jeg har gleden av å bringe bildet fra da tre av fire medlemmer av «Dokken Ultras» var samlet for å glede seg over t-skjortene som er blitt laget.

Merk at fotografen også fikk anledning til å hilse på fotballspilleren på bildet.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Amund Torp er det fjerde medlemmet! Se så glade alle sammen er, spesielt de to til høyre! Og jeg som hadde tenkt til å spørre om å få drakta hans i bytte, men glemte det… Han hadde sikkert gitt meg den og!

  2. Nei, Ane, jeg har ikke på meg pysjgenser! Det er en helt vanlig collegegenser fra H&M, bare sånn at du vet det!Etterlengta og etterlengta, tipper jeg kommer på «ferie» til deg der oppe i nord den 30. april:-)