in fest

Fester og Roar

I går var det vorspiel i Fagerheimgata 18. Innflyttingsgaven fra Kristian var ei and i tre, som vi har satt på rommet til Line Støen. Eventuelt kan den stå i vinduskarmen på stua, til stor glede for de som går ute på gata.
Det skjedde ikke stort, ellers. Lagde en del musikklister, og var vel «geeks», som vanlig. Det var fest i naboleiligheta, og de dro samtidig som oss. Verden er ikke stor, sier folk, og det fikk vi bevist da Kari fra gamleklassa på Katta kom stormende inn i leiligheta og slang seg om halsen på en viss høy, slank, pen og brillefin gutt fra Ilseng. Etterpå hoppa hun på Sigurd, og tilslutt Tor Håkon. Roar, som også gikk i klassa vår, gadd hun ikke se på to ganger. Til Roars store frustrasjon (HA-sporten, here I come).
Og apropos Roar og gamle klassekamerater: Da Roar møtte Thea Tollersrud i fjor (eller var det førråret?), hans gamle klassevenninne fra Ener, og parallellklassevenninne fra Katta, utbrøt hun: «Jøss, er det seks år siden sist?»
Listene vi lagde vil selvfølgelig bli lagt ut på siden. Slik at Ole Johnny skal få slippe å starte samtaler med: «Det skjer lite på torsteins gjemmeside for tida.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.