in fest

Tapere i fri utfoldelse

I går feiret Magnus Mo Bjørnseths bedre, svenske halvdel bursdag, og inviterte til lag i Briskebyveien. Det var trivelig, uten at altfor mye skjedde.
Da vi gikk fra Mia og Mo startet taperutfoldelsen. Siden det var lang tid til trikken, bestemte vi oss for å gå. Kristian slo hjul så han nesten datt i vannet i Slottsparken, mens Cato, Mo og jeg hadde noe vi kalte c-momentet.
Vi dro på det hippe utestedet Spasibar, hvor Kristian ødela alle Sigurd og Tor Håkons forsøk på å få seg dame på dansegulvet, ved å danse/hoppe med henda for øra (hipp musikk) og komme seg mellom gutta og damene, og helst dytte dem i hver sin retning. Det var utrolig artig, og veldig pinlig. Etter å ha hatt flere innhopp med denne formen for dans, var neste ting han gjorde, denne gangen sammen med Tor H., å peke nese (i mangel av noe bedre uttrykk) mens de dansa, fiska, skrudde lyspærer, jogga, gikk på skøyter osv. Kristian sjarmerte også damene ved å hyle dem opp i ansiktet (i mangel av en bedre setning).
Det var stort sett det som skjedde.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Bombe 😉
    Kristian «Ingen skal ha dame så lenge ikke jeg har» Mykleset gjorde som vanlig inntrykk skjønner jeg 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  2. Det høres ut som om hvis Kristian hadde brukt like mye energi på å få seg dame denne kvelden, som det virker som om han brukte på at andre ikke skulle få, så hadde han vel ratt hatt fått med seg både tre-fire og -fem jenter hjem denne kvelden. Søtt 😛