in diskusjoner

So many morons, so few bullets

På Holmgang «stemte» 97% av 46.000 ja til at muslimene truer ytringsfriheten og vestlige verdier. En av innringerne sa: «Nå må muslimer lære seg norske normer og regler. Vi er i Norge – ikke Absurdistan!»
Herre-jävla-gud, som svensken så fint sa det.
Edit: Interessant leserinnlegg i VG: Kjære Kåre Valebrokk:
« Dersom vi tar utgangspunkt i at 97 prosent av det publikum som ser på Holmgang mener at muslimer generelt er en slik trussel, må vi anta at det er en holdning de i utgangspunktet har, eller har fått etter å ha sett programmet. Sier dette noe om Holmgang, om TV2 – eller om hvilke seere et program som Holmgang genererer?
[…]
Kjære Valebrokk, du står naturligvis helt fritt til å utøve ditt redaktøransvar akkurat som du vil overfor Holmgang. Men som en av de omtalte og angivelig farlige muslimer, tillater jeg meg å fremme et divergerende syn enn den generalisering TV2 stadig vekk synes å legge opp til. Etter mitt syn er programmer som Holmgang direkte farlige i et samfunn hvor vi slett ikke trenger enda mer fremmedhat, mer stigmatisering, mer mistenkeliggjøring og enda mer lettvint populisme.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Det er vel slik at alle de som mente at muslimene truer ytringsfriheten og vestlige verdier gadd å ringe inn, mens de som mente dette ikke var noe problem bare ga faen.
    Så sånn sett er nok i tallene så ekstreme. Selv om alle i RV stemte nei, hjalp det ikke veldig på med andre ord 🙂

  2. Tja, 46 000 utgjorde kanskje 20% av seertallene. Ikke så utrolig illevarslende det. Av Norges befolkning er det trolig en større prosentandel som mener det samme.

  3. vi ser etter folk med business-erfaring, gjerne fra t5pc eller lignende selskaper, som kunne tenke seg å være med på et nytt og spennende foretak. Drømmer du om økonomisk uavhengighet? Da er dette noe for deg!

  4. vi ser etter folk med business-erfaring, gjerne fra t5pc eller lignende selskaper, som kunne tenke seg å være med på et nytt og spennende foretak. Drømmer du om økonomisk uavhengighet? Da er dette noe for deg!