in diskusjoner

Abort, dødsstraff og presidentvalg

Jeg syns det virker som de som er mest mot abort er de som er mest for dødsstraff (eks: George Bush). Er det bare jeg som syns det er rart? De er jo tross alt «pro-life». For the Christian Coalition of America er dødsstraff riktig, så lenge den dødsdømte ikke er kristen.
Forøvrig, for oss som følger med i det amerikanske presidentvalget, er Electoral Vote en ganske interessant side. Den tar de ferskeste meningsmålingene fra hver stat, og ser til enhver tid hvem som har flest mandater. På mandag lå Kerry an til 280, mens Bush lå an til 254. På onsdag hadde vinden snudd. Bush hadde 291, Kerry 228.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Slik jeg ser det, må Kerry holde alle stater han har pr i dag på denne meningsmålingen, i tillegg må han svinge Ohio og Florida over til seg. Det vil gi litt over 270 valgmenn. Men det ser vel ut som om Bush har taket på dette, han står mye sterkere i «sine» stater enn Kerry i sine, så det må en valgvind til.