in begivenheter

Skattelista for 2003

OPPDATERT
Ukas største hendelse har jo helt klart vært at skattelista for 2003 har kommet. Istedenfor å måtte kjøpe en råtten bok av Stange Skolekorps kan vi nå søke på internett. Og det alle lurer på er selvfølgelig: Hvem har minst å rutte med?
1. Cato Olastuen, finnes ikke.
Mye tyder på at Olastuen aldri har hatt et skattekort, eller tjent (ærlige) penger i det hele tatt. Spørsmålet blir om han noensinne kommer til å gjøre det? «Jeg jobber da nå!» sa en utslitt Olastuen, mens han sendte en SMS til sin utkårede (som var i rommet ved siden av på det tidspunktet).
2. Torstein Frogner, 0.
Ikke noe sjokk der i gården, nei. Frogner uttrykker skuffelse over at hverken pengene han fikk fra militæret eller Statens Lånekasse er tatt med. «Jeg gjorde da noe i fjor, men jeg lover å komme tilbake sterkere neste år,» sier gutten som allerede har hatt én jobb i 2004.
3. Even Fossum Egeberg, 400.
Han brukte visstnok penga på å teste utelivet på Gjøvik. Han fikk råd til togbillett tur-retur, en Whopper-meny på Burger King og en Big Mac-meny på McDonald’s. «Utelivet i Gjøvik suger!» uttaler han bråsikkert mens han klaga på for mye leggsjekking. «Dra til Lillehammer! Der er det bra damer på Mc’ern, i det minste! Også synes dem all pruppinga mi er sjarmerende.» Han var også irritert over at han ikke tjente like mye som Lars. «Vi er jo så like ellers.»
4. Ane Frogner, 600.
«Hva sier du? Har ‘a tjent mer enn meg? Hva med alle penga jeg fikk fra militæret og Statens Lånekasse?» uttaler Torstein Frogner. Frøken Frogner, alltid i nød for festklær, brukte alle pengene på Hennes og Mauritz. «Det var en gang på Finsal at en av pasientene dre…» rakk hun å si før vi la på.
5. Brage Bevolden, 1 800.
Brage Bevolden ga bort alle pengene til folkehøyskolen han gikk på, et sted som vi av hensyn til eventuelle lesere med innvandrerbakgrunn bare sier at ligger «like ved Oslo». «Jeg har fått venner for livet der!» sa en drita Bevolden. Da han ble konfrontert med snøvlinga sa han at han var ‘høy på livet’. Det er vel sånn man blir på folkehøyskole. «Hamar er ett drittsted!» la han til.
6. Ole Johnny Sundt, 7 200.
«Dere blir sjokka neste år! Det er alt jeg har å si,» sa en knapp Sundt. Pengene antas å ha gått til flyttebyrået. Konfrontert med Bevoldens kommentar spurte han retorisk: «Kan du si én ting som er dårlig med Hamar?» «Ehm, Triangelgården?» prøvde vi oss. «Ikke svar med spørsmål! Nå legger jeg på!» avsluttet han.
7. Magne Inderberg Søby, 40 200.
Ubekreftede rykter sier at Søby brukte alle pengene på et helt spesielt Magic-kort. Man må ha ti mana av hver farge for å bruke kortet, men når man endelig får lagt det på må de andre deltakerne gi decken (kortene sine) de bruker til han som la på kortet (altså Magne). «øhm, hva? Nei, ehe, jeg har satt pengene inn på kontoen min i Liechtenstein,» sa Søby per mobiltelefon, hørt svømmende i noe som kunne eller ikke kunne vært Magic-kort.
8. Martin Holt Juliussen, 57 700.
«Jeg aner virkelig ikke hva de beløpene på VISA-regningen min er for noe,» sa en litt brydd Martin gjennom en baderomsdør låst så godt som det lar seg gjøre med nettverkskabel sneket inn.
9. Lars Mikalsen, 62 000.
Lars «Mikko Magic» Mikalsen ble meget sjokkert da han fikk nyheten om inntekten sin i 2003. «Hva faen er det du sier du a? Hvorfor har ikke jeg sett noe til de penga a? Jeg har da bare hatt minus på kortet!» kjeftet han.
10. Kristian Mykleset, 176 400.
Konfrontert med å ha tjent mindre enn Jon Arne Johansen ble Mykleset nesten like sur som Magne ble da noen ristet matboksen hans. «å fy faen. å fyy faen,» var alt han klarte å si. Johansen, derimot, mener det kan gå gæli neste år.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Kremt!Må bare påpeke at dette ikke stemmer i det hele tatt,jeg føler meg krenket!Når sant skal sies så tjente jeg flust av penger i fjor.For det første mottok jeg,som de to foregående årene også,utdanningsstipend fra Lånekassen.Dette medførte at jeg mottok minst 1200kr hver eneste mnd(bortsett fra juni,juli og august).For det andre jobbet jeg som kjent,eller ukjent,i godt og vel 2 1/2 uke hos MultiRespons og mottok med det en feit og velfortjent utbetaling på 2000-3000kr.Og som ikke det var nok brukte jeg 2 uker av min dyrebare sommerferie på å se etter min søster.Jeg var ansatt i kommunen som avlaster(sist jeg sjekka var det mer status å jobbe i Hamar Kommune enn f.eks. i Løten Kommune) og fikk derfor 7000 raske kroner inn på min konto etter avsluttet arbeidsforhold.Så rundt regna tjente jeg vel ca 10000kr i 2003.Greit nok,jeg har aldri skatta i hele mitt jævli lange liv,men tjent penger,ja det har jeg faen meg tjent nok av.Så til alle sammen:BlæddiBlæddiBluse,dere går i truse!!

  2. Nå vet jeg hvorfor jeg virker fattig! Kanskje jeg kan oppklare litt hos Cato også; har du frikort, vises det ikke der. Jeg tror faktisk de 400 bolsa jeg står notert med er baksmellen min!
    Forøvrig morsomt skrevet TorZ.
    Nå er det snart så jeg slipper stresset med «altfor mye leggsjekk» aswell.
    Faktisk bare tre dager.
    Forresten gir jeg Whopper-menyen på Gjøvik terningkast 5, så turen var ikke bortkastet!