in fantastisk

«Russebilen»

De som trodde at «Russebilen» lå på en skraphaug i indre Trøndelag har tatt veldig feil. Den har blitt solgt til noen Løtenjenter for 8000. Det var det vel ingen som trodde da bilen ble dyttet gjennom Strandgata 17. mai. Det hører også med til historia å fortelle om de som hadde den i fjor (de kjøpte den for vrakpanten). De brukte så mye penger på å fikse den at de ikke fikk råd til å registrere den.
Vi får håpe at «Russebilen» fortsatt vil hete «Russebilen» og ikke Beauty-full, Pussy palace e.l.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Godt å høre at den fortsatt i live. Jeg har også gode minner fra den bilen, som for min del ikke gikk så hardt utover privatøkonomien;-)