in fest

Byen byen byen

I går hadde Ole samla massene for «årets vorspiel». Om det ikke levde opp til dette navnet (hvem kan glemme vorspielet Søby hadde i sommer?), så var det i hvertfall artig. Rundt regna 50 mennesker hadde samla seg på Svampen, brorparten kjente jeg (og dom je itte kjente holdt je meg LANGT unna!). Høydepunktet var da Martin sang karaoke av ‘Barbie girl’. Hvor mange poeng han fikk vites ikke, men det er nok uansett bedre enn de 0 Cato, Magnus og min tolkning av The Clashs ‘Should I stay or should I go’ fikk. Lars spilte nakenbiljard, mens Marius, Martin og jeg spilte en biljardversjon hvor det sto om liv og død. Det skjedde forsåvidt ikke så mye der. Noen dro hjem i tolvtida (tapere), mens andre holdt det gående til de ble kasta ut.
Ryktene skal ha det til at Nils Aage spaserte ut fra Hydranten rundt halv ti i dag tidlig.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.