in militæret

Nedtelling

Det er 1 dag igjen til dimisjonstesten med 3000 meter og styrke. Det er 2 dager igjen til jeg skal lære å kaste granater.
Det er 3 dager igjen til jeg går i uniformen for siste gang.
Det er 4 dager igjen til jeg leverer inn alt utstyret mitt.
Det er 5 dager igjen til jeg sitter på bussen hjem.
Det er 6 dager til jeg er framme.
Det er faktisk bare en uke igjen til jeg drar til Roskilde.
Det er 12 dager til jeg ser Sigur Rós live.
Det er 15 dager igjen til jeg drar tilbake til Hamar.
Det er altså mye som skal telles ned. På fredag drar jeg hjem. Det blir en 25 timers tur med buss og tog, som gjør at jeg er hjemme kvart på to på lørdagsformiddagen. Säfflebussen får æren av å ta meg til Danmark kvelden etter. Har kommet i festivalstemning de siste dagene, da ZTV har vist massefra Hultsfred. Synd ikke Radiohead eller Dandy Warhols tar turen, men vi har nok å glede oss til. Blurkonserten som gikk på Viva var heller ikke dårlig..
Den siste uka har jeg blant annet vært med på å revegetere. Det er skikkli spennende. Det man gjør erå dytte gjørme på plass i noen beltevognspor, og stapper noen grastuster oppi. Da blir miljøvernoffiseren og grunneieren fornøyde.
Snakkes om litt under en uke!

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.