in militæret

Fakta og rykter

Fakta: Den 20. juni leverer vi inn alt utstyret våres, og erklærer oss dimittert.
Fakta: Det er nøyaktig to uker, eller fjorten dager om du vil, til den 20. juni.
Rykte: Sambandsbataljonen drar hjem mandag den 23.
Rykte: Man får en slags dimisjonsseddel, som gjør at man kan reise med 90% rabatt i fem dager.
Mulighet: Ta buss og tog hjem tidligere. Med dimisjonsseddelen blir det billig.
Fakta: Dagene fra 20. juni til 30. juni kommer til å bli mega!
Saken er at det siden søndag har vært øvelse. På mandag og torsdag skinte sola om kapp med oss. På tirsdag og onsdag regna det mætt. På mandag og torsdag grilla vi, det er ganske ålreit. Men noen kom å sa at vi var til sjenanse for en eller annen major, derfor måtte vi flytte oss. En natt var det stillstand i øvelsen på grunn av han fyren som drukna (fire dager før han skulle dimme – snakk om uflaks). Det ble en del snakk om det, for det var ikke særlig kult. Men uansett, siste øvelsen er ferdig og alle hjerter gleder seg.
I dag var det fenrikløp her til gards. Det er sånn greie som sersjantene må gjennom på slutten, så blir de fenriker etterpå (nesten). De hadde uansett en mild versjon av beretløpet vårt. I motsetning til hva de gjorde når vi hadde løpet, så heia vi osv. De slet noe sinnsykt, så det var kanskje verdt det?
Fra idag og frem til tirsdag er jeg alene på rommet, arti /kjedelig). Alle andre har perm, men jeg brukte opp min i fjor. Kult.. Så jeg har omdøpt denne pinsen til ‘Filmpinsen’. Gjett hva det betyr? Sannsynligvis sløving over det vanlige.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.