in militæret

I Tromsø

Har vært her en uke nå, og har opplevd (blant annet) fint vær og dårlig vær. Da vi gikk ut fra flyet etter kjempevær hjemme, var det første som møtte oss mye vind og litt snø. Det var litt av en nedtur
(sa brura å)! dagen etter dro vi ut på skytekurs på Blåtind, kjent som opprinnelsesstedet til vinden. Men været var utrolig bra! Heldigvis, siden vi var ute nesten hele tida. Skjøt kanskje 4-500 skudd i løpet av kurset, men ble ikke merkeverdig bedre.
Lørdag morgen dro jeg og en del andre til Tromsø. Vi bodde på Viking hotell, noe ikke alle var like fornøyd med. Mye penger ble brukt i løpet av dagen, og da gjerne på Vinmonopolet. Vorspiel på rommet
var bra, med flere fine kommentarer. Så gikk turen ut på byen, først dro vi til Ovenpå, hvor ølen kosta 19 kroner hele kvelden. På en lørdag ja. JayPea var DJ og greier. Tok vel ikke akkurat av, men det var ålreit med noe anna enn Topp20-musikken til Krekkern. Etter Ovenpå stakk vi til BlåRock, som var helt sinnsykt kult. På utsida så det ut som et bolighus, og på innsida så det ut som det kuleste utestedet jeg noen sinne kom til å være på. Med trommesett, svære plakater av The Clash, Velvet Underground, Nick Cave, Joy Division, Nirvana, Smashing Pumpkins osv osv osv, og utrolig mange bilder og stæsj på veggene var førsteinntrykket mega. Med lyden som fulgte var alt topp. Ble der resten av kvelden gitt.
Jadda. Vi har fått ny dimmedato: 26. juni. Den dagen Roskilde virkelig begynner. Får se hva man får til. 17. mai-helga har jeg min neste og siste perm. Det blir ratt moro det? Forøvrig, russekort mottas med takk til : Torstein Frogner, Tr1/KKP/Samband, General Fleischers vei 6, 9325 BARDUFOSS. Du sender vel fortsatt ditt, du, Lise?