in militæret

På skole igjen

Hohoi, det er moro med skole igjen, kombinert med å sitte foran pc’en dagen lang. Læreren er innmar treg, noe som fører til at det blir meget mye surfing på the internet. Noe som i og for seg er ålreit. Her om dagen lasta jeg ned det nye Radioheadalbum ‘Hail to the thief’. Har ikke fått hørt på det (jeg er en eksemplarisk kurselev), men Andreas har kanskje brent en versjon og sendt den oppover.. Fælt? Nei. Albumet kommer egentlig ikke før 10. juni, så spekulasjonene på hvem som har lekket det er mange. Flere mener at det er noen av bandmedlemmene selv som har gjort det, fordi noen av tekstene fort kan bli relatert til krigen i Irak.
Det er nå åtte dager til jeg kommer hjem. Torsdag 10. april klokken 0700 går flyet fra Bardufoss Lufthavn, og jeg er vel hjemme (på Hamar Stasjon) senest halv tolv. Det er finfint. På tirsdag skal vi gå tre mil på NATO-planker, med AG og sekk (m/ 7kg i) på ryggen. Det blir nok ikke en like fin opplevelse. Hva med fint vær og lite vind? Mandagen går ryktene om at vi skal ha noe drit. Nabotroppen hadde en greie á la beretløpet her om dagen, hvor de krabba rundt i saue/griseinnvoller, samt svømte litt o.l. Det er noe man ikke vil gjøre.
Om elleve dager blir jeg 20 år. Det er ikke dumt. Noen som blir med på byen den lørdagen (tolvte april, altså)? Det er kanskje egoistisk, og det er sannsynligvis liten vits i, men her er en ønskeliste, for de som bryr seg om sånt:
Dimisjon
Discman (en som tar mp3-cder?)
Bok: Requiem for a dream
Evt. gavekort på bokkilden.no eller Gravdahl.
Cd: The Smiths – ‘Strangeways, here we come’, ‘Hatful of hollow’ og ‘The Smiths’
Evt. gavekort på en cd-butikk.
DVD: Fight Club, Pulp Fiction, Memento, Taxi Driver, Moulin Rouge, Minority Report, bruk fantasien.
Pølsemeny på Statoil.
Hoi, der tok fantasien slutt. Jaja, det spiller vel ingen kasserolle.

    oh be a darling and wipe your tears away he never looked we’ve all been there no one ever came out its not as if i’m being sent to war another false alarm never needed the wheelchair and then they came sorry i didn’t catch you what was that sound? everyone looks around there they are i’ve waited too long for this moment her mother saw away you are embarrased suddenly he stand up and walk away please wake up mister what did he say? no don’t do it turn around what is it? her bed is empty he left without a notice let’s watch a movie what do you say you don’t want him to see you like this the trees have the ability to scare me have the thought ever crossed your mind? never never never i have a deadly disease they look me in the eyes well he don’t know everything’s fine i’m fine don’t touch him