in fest

Fest, fest, fest

Søndag idag, og har vært på fæst på fredag og lørdag. Action paction. På fredag var det stemning her, Ane hadde sin beryktede, berømte avskjedsfest. Noen ankom i beruset tilstand, flere forlot stedet mye senere på natta i beruset tilstand, og de fleste hadde det vel absolutt fint. øyvind og Dag sovna i senga mi, noen spydde i senga til Ane, en annen prøvde å spy fra senga til Dina (vi nevner ikke navn 😉 osv osv. Kristian spilte gitar, Tor Håkon sang. Lars og Lars Erik kasta plastikkstoler. Sigmund var innom, han drar til USA ett år 11. september! Naboene var overraskende nok ikke innom (da mener jeg selvfølgelig de onde). Og, tja, skjedde vel strengt tatt ikke noe stort i løpet av kvelden. øystein Bårdseth var så å si sistemann som dro, rundt klokka to (tidlig). Da var a Line i gang med rydde, Ane var halvsur, Ingrid var trøtt, Lise lå å sov (antar jeg) og Jønni satt i sofaen. Jeg gikk til sengs rundt tre, sovna vel rundt fire (for da gikk’n Ole opp å la seg(?)). Ryktene skal ha det til at han ikke fikk sove på grunn av vaskemaskina, og derfor, etter å ha tatt en runde rundt huset, tok sykkeln min med seg hjem. Jeg våkna først klokka seks, deretter da Lise dro på jobb, fra ca 7 (mon tro om hun var blitt kurert for gummiknær da), så da Arne Frogner begynte å vaske nede, fra omtrent 8, og så kom Dina og hoppa tau oppe, og jeg var generelt trøtt hele lørdagen.
Men det hindra meg jo ikke i å dra på byen samme kveld. Først var det fæst (vorspiel for noens del) hos Dag. Det var hovedsaklig den gode, gamle Kjernen som hadde møtt opp der, pluss noen til. Edvard hadde vodka som han ikke drakk, fordi han ikke hadde Solo Pluss, og dette ergret en stor del av forsamlinga (Cato, Ole J og Lars). Kvelden gikk med til å se på deler av Crocodile Dundee, drekke opp drekket mitt, se folk (Cato, Ole J og Lars) melde på Edvard osv. Kristian spilte gitar, men hvor var Tor Håkon? Martin kjørte Jon Arne, Ole, Kristian og meg til byen. Det ble en fin tur, hvor man nostalgiserte over Fragglene. Vi stakk på Haven, der vi møtte Tor Håkon og Håvard. David og Lars Erik (som også var hos Dag) kom også. Folk ble borte, og kom fram igjen som det passa seg. Kristian, Ole, Håvard, Tor Håkon og jeg stakk på Crescendo. I Gågata fant vi Karstein og Simen, som ble med på «Fest i boxer!» og inn på Cresca, hvor jeg kom inn gratis (sleip jævel jiu). På Cresca skjedde det ikke mye. Spangen var der – lovlig! – og ble gratulert med dagen. Deretter dro jeg hjem, etter å ha vært med å kjøre Lars og Line til Støseth (oOoOo).
Søndagen har gått rolig for seg. Brage passer på leiligheta til broren sin på Hamar vest nå – var der og så en film fra 1941 i kveld. Citizen Kane het den faktisk, og mange mener at den er verdens beste film. Og den var jo ikke dårlig. Katta til broren til Brage, Tiger, kan sies å være farligere enn Bromann(!!!!). Altså Bromann er den onde, mens Tiger er håndlangern, den brutale. Don Bromann og Luca Tiger.. Da vi skulle dra, ringte Andreas på ringeklokka til nabo’n (klokka var tolv), og så løp vi, trampa seff noe sinnsykt på asfalten. Deretter kjørte vi rundt og fortalte folk om fragglene vi hadde fanga.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.