in film

Children of Men

Til dere som bor i Oslo: Kl 2100 imårra (mandag) går Children of Men på Eldorado. Dit bør dekk dra. Årets beste film. Det tør jeg nesten garantere. Ja, jeg har sett The Departed, og nei, jeg har ikke sett Borat (og det har jeg tenkt til), men likevel. Følelsen jeg sitter att med etter å ha sett denna filmen har jeg bare hatt én gang før, og da het filmen Fight Club. Jeg tror faktisk jeg kommer til å hype opp denna filmen på samme måte som jeg har hypa opp shishkebaben hass Marino, og den er ikke hypa opp i det hele tatt – den er så jævla god. Hver gang.
Så spørs det, da, om det blir det samme med denna filmen. Den har norgespremiere 8. desember. Tipper jeg skal se den hvertfall en gang til på kino.
Trailer. I traileren spiller de forøvrig Sigur Rós’ «Hoppipolla». For en sang! For en film!

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Mulig shish’n er god på marino’n, men alle vet at det er homusen som gjelder der. Det er tross alt den folk drar helt fra USA for å eta.

  2. At en Grændiselskende, pyttipannespisende, Q-melk-drikkende, juletreoppkledd GJØK skar komma hit, på MIN internettside, bare for å snakke drit om tidenes beste kebab? Jeg skjønner at loserforumet på hamkam.no er lagt ned, forrå si det slik. Dom vet ikke lenger hvor dom skar skrive dritten sin. Takk skar du ha, Truls Haakonsen! Og takk skar du ha, Cato Olastuen. Nok en ting ødelagt.