in diverse

Slå et slag!

Hadde det ikke vært for at Cato har ødelagt gleden med det, hadde vi kanskje gjort det på ordentlig. Men, nei, her er det bare i overført betydning.
Mange gamle og unge vil at sine «greier» skal bli populære på Internett. Youtube, Myspace, Urørt og Gjemmesiden er på alles tunger. Men hvordan bli kjent? Som webred for torsteins gjemmeside får jeg mange henvendelser av folk som vil jeg skal fronte «greiene» deres. Og i den lange bunken av utskrevne mailer har jeg plukket frem to jeg syns fortjener heder.
Mange har hørt om Arvid Børstad, lederen for den politiske gruppen Røde Sosialister og mannen med alle underskriftskampanjene på Hamar Katedralskole for noen år tilbake. Han gikk i hi, men misforsto og ble der i flere år. Børstad har børstet støv av sin politiske frakk, og lagt seg i selen med nye saker. Han har i den anledning, som så mange andre der ute, opprettet en blogg. Den kan du lese på http://rodesosialister.blogspot.com/.
En annen som har spurt og mast er instrumentalartisten Samuel T. Også han er tidligere observert på Hamar Katedralskole. Samuel T spiller keyboard, og har lagt ut hele sitt første album på Internett. Ingen av sangene går over minuttet, dette er visstnok på grunn av krangel med datamaskinen. Albumet heter Spasmodic, og et kjapt søk i CLUE kan fortelle at det betyr krampaktig eller støtvis. Og det kan jo ikke gå galt når man har titler som «Raging Forks» og «Ironcommander Softheart». Albumet, på 8,4 MB, kan du laste ned her: Samuel T -Spasmodic.zip

DAGENS SPØRSMÅL: Hvem vil du slå et slag for?
Even Egeberg
Gutten på Triangelen. Han er jo både naken og husløs og sulten og alene. Han mangler jo faktisk alt. Til og med et liv.
Nils Aage Hafsal
Han Domenico Cocozza. Han har jo så mange ballonger at’n nesten letter. Hørt’n kanskje skar tilbake til Italia.
Magnus Mo Bjørnseth
Påfuglen i parken. Det fins jo ingenting på Hedemarken som er så fræment og så flott.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.