in diverse

Reprise

Reprise er nok en ny, norsk film. Den så jeg i dag. Der brukte de den Amélie-fortellerstemmegreia. Kul film. Etter filmen dro jeg på Marinos grill. Jeg fikk ikke dratt dit i natt. Jeg spiste heller en av Catos hjemmelagde hamburgere. Den var god, men jeg var veldig trøtt. Den doble shishkebaben jeg fikk på Marinos grill var også god. Jeg fikk med gaffel, men det ble litt søl allikevel. Det var for å unngå søl at jeg spurte om å få med gaffelen. Da jeg – vi – gikk hjem fra byen gikk jeg innom Bunnpris i Presidentgata. Der er jeg nesten hver søndag. De har pandabrød og Firstprice-ting. Jeg er en hund etter Firstprice-varer. Men ispinnene var ikke så gode. På Bunnpris i Presidentgata er det alltid rare folk. Det er ganske rart.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.