in diverse

Og der!

Ja, da er det på tide å gjøre det offisielt. Sommeren er over. Tilbake i Oslo, og nå hører jeg på «Med blomster i håret og tæ’n ut i Mjøsa» av og med, ja, dere vet hvem. Men den ordentlige sommeravslutningssangen er jo som kjent Ash med «Walking Barefoot».
På byen i går var det kanskje mange som hadde det kjett, men jeg trivdes da – mest på andres bekostning. Og det er slik vi lik. Ja, jeg må nesten flire. Ja, jeg må nok nesten det. Kvelden ble avsluttet med en Troika, og det må nesten sies at det er undervurdert som nattmat etter en tur på byen. Men det slo ikke muffinsen til 7 Eleven. Brus og muffins til gud vet hvor lite det var, men det var hvertfall ikke mye. Det var nattmat, det! Og hvis du syns denne sangen er ganske fiks, så kan du jo synge den i Melodi Grand Priks (sic).
Kjee nyheter på gjemmesiden-fronten, også. I juli var 2206 unike brukere innom (i februar var det 495, i juni 1600). Så du kan si at «Jadda, det går oppover, får’n si».
Takk for i dag. Hilsen Mr. Jovial.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.