in gjemmesiden

Gjemmesiden i pluss?

Ja, her om dagen kom det brev til Ilseng, da vettu, sendt fra Junaiten. Og i dette gledens brev var det en sjekk på litt over 600 kroner, som følge av reklamen på denne siden. Reklamen ble satt inn i slutten av mai 2004. Man får penger per klikk, og i den aktuelle perioden ble reklamen vist godt over 80 000 ganger, og klikket på 668 ganger. Jadda. Gjemmesidens regnskap ser med dette for første gang positivt ut.
Og til dere som sitter på ræva og klager: Dere gjør det dere kan best.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Jeg leser dette med glede 😉 jeg har nå tenkt til å legge denne siden til i mine favoritter slik at jeg kan følge med på hva mine tidligere venner driver med 🙂

 2. Ja, jeg sitter jammen meg og klager. Jeg driter i om gjemmesiden.net har solgt seg til de kommersielle kreftene, og ødelegger sitt eget design for noen usle sponsorkroner.
  Faen, jeg betaler gjerne 600,- over en toårs periode hvis jeg kan få nyheter som jeg kan le av, skrive kommentar til, eller rett og slett hygge meg med. Som f.eks fredagsportrettet og Karseth-koden. Med andre ord en oppdatert side!
  Så får du heller legge opp et bilde av meg der du har reklamen din!
  Hilsen sint og sur,
  Ole Johnny

 3. «Ole J.»: Kan ikke du legge deg på gølvet, krølle deg sammen til en ball og begynne å grine?
  Hilsen lang og tynn,
  Torstein

 4. Skal ikke stresse deg jeg. Vet at du har en meget hektisk hverdag, og at driften av gjemmesiden.net selvfølgelig vil være prioritet nummer 203. Du er omtrent like interessert i gjemmesiden som jeg er i volleyball med andre ord…

 5. Interessant…
  Det er faktisk så underholdene å bo hjemme hos a mor på Hamar at en er nødt til å betale en venn for å bli underholdt interaktivt. ¨
  Verbet «å leve» får stadig nye meninger.

 6. Det stadige tilbakevendene temaet om Hamar og utvidelse av horisonten. Hørte jeg et nytt navn på vorspiel? Eller…