in Fredagsportrettet

Mens vi venter på sommeren

Jeg har store planer om Fredagsportrettet, hvor regionskampspillerne- og støtteapperatet blir intervjua hver fredag framover. Selvfølgelig med en tegning av spilleren, i ordentlig portrettstil. Her er en liten smakebit på det vi kan vente oss:

«Folk sier jeg er rå, men jeg lurer på: hva er det de griner over egentlig?» Gjerlaug
«Drekking eller fotball, det er faktisk spørsmålet» Monsen
«Jeg syns nok noen av spellera tar seg selv litt for høytidelig» Mellum
«At vi vant over Milan var en selvfølge. At vi skulle gjøre det så underholdende var nesten overraskende» Johansen
«Lars er en bra fyr» Egeberg
«Stemninga skal være amper» Grytli
«Religion?» Arnesen, E
«Det er en liten seier hvis O. Sundt klikker» Mykleset
«Jeg vil nok si at musikksmaken min gir meg en ny dimensjon som menneske» Søby, M
«Men det er vel sånn det er? Ingen vet vel hva dem skal bli når dem er tjue?» Juliussen
«Hvor mange år jeg har tilbrakt i jordbæråkeren?» Erken
«Det er høyden min som gjør meg til en god keeper» Fladsrud
«Jeg er en jævlig bra fyr» Mikalsen
«Raseriutbrudd på Hjellumbana? Det kan jo skje» Arnesen, D
«Jokke, Raga eller Dumdum? Jokke, selvsagt!» Grønsveen
«Jeg er nok den raskeste på laget» Olastuen
«Det var en klar straffe til Ottestad» Søby, T
Ole Johnny ser ut av vinduet. «Det er detta som er livet,» sier han, før han setter blikket i meg. «Det er faenmeg detta som er livet.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

 1. Ja-a, så var vi da inne i de siste dagene av april måned hvilket betyr at de ikke kan være stort mer enn drøye to måneder igjen til de to gigantene i regionskamp-sammenheng braker sammen…
  Det, i alle fall for en kort stund, berømte fredags-portrettet har virket som en god plan og var noe je gledet meg til å bruke litt tid på hver helg, men nå begynner det å gå opp for meg at den fredagen je skulle sitte med kaffekoppen i hånda og lese om f.eks. Brage Bevoldens tanker om årets match og styr og stell aldri kommer.
  Je har med litt enkel hoderegning kommet fram til at det gjenstår max 12 fredager før den store dagen plutselig er her og når Ingebergs 7 og ridabus 10-11-12 utvalgte legges i hop får vel TG vel mange portretter å lage på litt få fredager.
  Man har jo selvsagt forståelse for at sjølvesten har andre ting å drive med enn å legge ut pre-match relaterte saker i helgene så ikke ta dette ille opp…var bare en liten påminnelse/purring på at noe stort er i emning og at det kanskje er på tide å vie dette litt oppmerksomhet på et eller annet vis
  takk

 2. Tema for det første intervjuet er nå rimelig klart. Det blir personlig, og det blir rørende (eller noe sånt). Håper å ha det på plass neste fredag. Forøvrig var ikke fredagsportrettet ment som en ukentlig affære, vi spiller jo kamp neste år også.
  Men én dag! I en bedre verden…

 3. Jajaja, skjønner, skjønner..uansett godt å høre at noe skjer og må innrømme at je er glad for at je snart skal få rede på hva Henrik Mellum aller helst vil ha servert til middag. Eller hva slags kjæledyr Ole holder mest av. Dette blir en høydare av de sjeldne.