in moro

Dorullnisser

Hvilken er finest? Skriv inn kommentar med navnet ditt og navnet på den som har laget den fineste dorullnissen. Trykk på bildet for å se større versjon. OBS! Det er ikke lov å stemme på seg selv.

Kristian:
Line:
Lise:
Magnus:
Mia:
Roar:
Tor Håkon:
Torstein:


Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

30 Comments

 1. Min stemme går til Mia sin nisse.
  Begrunnelsen er ganske enkel:
  Hennes nisse har ingen hals, altså en nisse jeg kan identifisere meg med 😉

 2. nå hadde jeg tenkt å stemme på Line sin, men på grunn av beskyldninger om at jeg kopierer går min stemme til Torstein. Imponerende nese!!

 3. … og Kristian Mykleset godtet seg som vanlig over andres misere, mens han forgjeves forsøkte å stryke ut Schadenfreude fra tyskordboken sin.

 4. det sto mellom roar og torstein, begge syntes jeg var vedlig styggsøte, men min stemme går til roar- den hadde det grommeste ansitktet!

 5. Stemmer på Kristian sin fordi Eldri tvinger meg;) Den er uansett finest! Den har jo rullator, hvem av dere andre klarte å være så kreative? Ingen.. Nettopp, derfor bør Kristian vinne!

 6. Jeg stemmer på nissen som tar hensyn til ryggproblemer, rullator nissen til Kristian….Synes også nissen må få tilbud om massasjebad og fri tilgang på rødvin. Gjør underverker det.. God jul og ønsker om et nytt godt studieår…

 7. Her ser det virkelig ut til å være berømte ugler i mosen! Etter å ha sett Kristian i tette og hemmelighetsfulle samtaler med denne Eldri i går kveld (lille julaften) kommer det plutselig inn en stemme fra Eldri sjøl, pluss hennes mor i tillegg til Kristians mor. For meg minner dette mistenksomt mye som såkalt korrupsjon og smøring. Jeg er faktisk så overbevist at jeg herved trekker min stemme som jeg opprinnelig gav til Kristian. Jeg har rett og slett ikke samvittighet til å støtte slike taskenspillere og lurendreiere, og det bør ingen andre her inne ha heller. Skam deg kristian, og skam dere Eldri, Annepè og May-Brit!!

 8. Etter mange klager fra de faste leserne av torsteins gjemmeside, har saken blitt oversendt gjemmesiden.nets disiplinærkomité for dorullnisseavstemningssaker. Komiteen sier følgende i en kommentar: «Vi vil undersøke troverdigheten til de som har stemt. Hvem er det vel som kaller seg «annepè» (med grav aksent?) på Internett? Vi vil også vurdere hvem som faktisk kan kalle seg stemmeberettiget under gjemmesiden.nets avstemninger. Er det noe vi ikke vil ha er det anarki. Gud vet hvor mange brødre Roar egentlig har.»

 9. Det er med vanntro jeg registrerer at Janteloven har fått fritt spillerom i kommentarspaltene her på Torsteins gjemmeside. Jeg visste at dere alle er sjalu på mine meget imponerende dorullnisseevner, men at det skulle blomstre slik hadde jeg aldri trodd.
  Cato, sjekk når Eldri sitt innlegg er postet.
  Torstein, prøv å få deg et mer meningsfylt liv slik at du slipper å bruke så mye energi på dette.
  Jeg vil samtidig takke for støtten jeg har fått. Min familie støtter meg, noe jeg setter meget stor pris på. En spesiell takk til deg Eldri, dette hadde jeg aldri klart å komme meg igjennom uten deg.

 10. Greit, det gikk kanskje litt fort i svingene for min del her, men det skyldes rett og slett bar det at jeg ble så forferdet over at en fyr jeg trodde jeg kjente faktisk kunne synke så lavt. Jeg vil ikke si at dette setter deg i noe bedre lys. Greit nok, Eldri gav deg en stemme før lille julaften, men ja, så kanskje dere avtalte strategien videre på Siste Indre den allerede omtalte kvelden, for hvordan du, Kristian Mykleset, skulle klare å vinne. «ja, la oss blande inn familiene våre!»
  Jeg vil også påstå at det faktisk ikke var tanken på seier som førte til at Kristian gjorde dette, men frykten for å havne bak sin «kjære venn» Roar. Roar begynte plutselig å sanke mange stemmer, og den livredde Kristian måtte ty til ulovlige midler. Dette minner mistenkelig om en svak og sjalu fyr med mindreverdighetskomplekser i forhold til sin venn og samboer.

 11. Takk for at du ber meg skaffe meg et meningsfylt liv, mykle. Det varmer når det kommer fra den kanten. Men først må jeg vel få meg et liv – jeg jobber med saken.
  Forøvrig vil jeg si at jeg er like misunnelig på «evnen» din til å lage dorullnisser som jeg er på evnen din til å skaffe deg damer. Skulle ønske jeg hadde dem begge.
  Janteloven vet du ingenting om.

 12. Etter å fundert litt på egen hånd og tolket de signalene som har blitt gitt nå og da i mitt nærvær, har jeg begynt å tvile på mine egne beskyldninger om korrupsjon i dorullnisse-avstemmingen. Jeg tror rett og slett at stemmene fra Eldri, hennes søster og hennes mor er et desperat rop om kjærlighet fra Eldris side. Hun er så utrolig forelska i den godeste Mykleset at hun gjør alt for han hennes kjære skal vinne dorullnisse-konkurransen. Det er også et forsøk på å få Kristian til å se henne, få han til å vite at hu faktisk eksisterer, og hvis hun er heldig få han til å føle det samme som henne.
  Jeg er personlig så glad i litt romantikk i hverdagen at jeg ser kjærlighetserklæringer på lang avstand. DETTE er en kjærlighetserklæring Kristian (og resten av gjemmesiden.nets lesere), du får dem ikke hver dag. Kjenn din besøkelsestid!!

 13. Hei!
  Etter et aldri så lite opphold i min kjære barndoms fjellheim, kommer jeg hjem etter en lang og slitsom kjøretur og ser dette. Blir jeg forferdet? Nei.. Blir jeg sinna? Kanskje litt.. Mest fordi min mor (Anne Pauline) og Kristian utvekslet mobilnumre for mange år siden, og rett som det er sender en sms hvor de diskuterer Julian Berntzens musikalske talent og liknende.
  Min profesjonelle vurdering av denne situasjonen er nok at problemet primært ligger hos Cato uten at jeg, av etiske hensyn, ønsker å kommentere dette nærmere.
  stud.psychol.
  Eldri S. Kjørren

 14. Vil også understreke at min mor har ett års husflidskole på samvittigheten, og «she knows her dorullnisse» for å si det sånn!
  Der for synes jeg hun skal få lov til å stemme på hvem hun vil. Hun hadde nok stemt på din hvis den hadde vært finere, Cato!

 15. Hah, jammen sa jeg smør. Cato har jo ikke laget nisse en gang.
  Jeg får trekke meg tilbake og pusle med premien jeg har ansvaret for jeg…

 16. Dette er jo det eldste tegnet i boka på at det er noe i det jeg sier. Jeg kommer med en påstand om at Eldri har visse følelser for Kristian, og hun reagerer med sinne og aggressivitet. Garantert at hun følte seg truffet.
  Så Eldri, hvis du liksom skal være psykolog, så får du jammen gjøre det ordentlig din, kvakksalver!