in film

Filmfest, igjen

På fredag så vi Harry Potter og ildbegeret, i går så vi andre verdenskrigsfilmen Sophie Scholls siste dager, i dag så vi biografifilmen Walk the Line, om Johnny Cash (TRAILER), på onsdag er fantasyfilmen Mirrormask (TRAILER), på torsdag Thumbsucker (TRAILER) og på søndag, årets Sideways: Me and you and everyone we know (TRAILER).
Jadda, det er Oslo Internasjonale Filmfestival igjen. Filmen om Johnny Cash var veldig bra. Country, jiu. Forøvrig viser de en film her som heter Metal: A Headbanger’s Journey. Dere husker kanskje at jeg ble spurt om å bidra i en metal-film? Vel, det er denne. Når det er sagt er jeg rimelig sikker på at bildet ikke er med i filmen. Og ikke har jeg tenkt å finne det ut heller.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Mirrormask var ganske skuffende. Virker som filmen mest er laget for å vise hvor flink regissøren er med animasjon, og ikke noe annet. Han var jo flink med det, men det hadde vært ålreit med noe som ligner handling også.
    Forøvrig: Me and You and Everyone We Know hadde en utrolig artig scene – alle burde se filmen bare for å få med seg den! Tårer i aua!
    Men Johnny Cash-filmen var nok best, ja.