in spalter

Ett liv – ingen kommaer

    Gjemmesiden.net (also known as torsteins gjemmeside) har gleden av å presentere gjestespalten til Tor Inge. Vel bekomme!

Det er kaldt. Tretten grader. Ute. Tjuetre inne. Det er kaldt og tomt. I hodet. Jævlig. Fælt.
Kampen i dag var forferdelig. Like trist og grått som regnværet Aftenposten har spådd den neste uka kommer til å bli. Like dødt som meg om femti år. Like stygt som bildet av en viss alkoholisert lærer som naken på fest synger sanger om hunder og kjøleskap. Jævligere enn middagen jeg spiste 12. juni 2004. Blodpudding. Eller var det lever? Uansett. Jævlig.
I år var jeg klar. Endelig cupfinale. Pokalen i henda. Kysse spellera. Skrive ny låt. Men alt brast. Alt. Absolutt alt. Ingenting utelatt. Fire null. Fire. Null. Hvordan er det mulig? Hva drev spellera med? Hva tenkte dem på? Avsnittet i boka mi? Det da jeg drømmer om cupfinalen? Jeg fatter det ikke. Ikke i det hele tatt.
Trist. Det var det det var. Trist og grått.
Snakkes. Tor Inge.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. FANTASTISK!!!
    Har ikke ledd så godt siden Per Inge Thorkildsen snakket om hvalfangst på stand-up’n torsdag kveld. Utrolig bra!
    Bare en ting. Han heter ikke Tor. Inge da??
    Glimrende. HAHAHAHA. Utrolig!