in diverse

All my friends are mailmen

På torsdag sankthansaften var vi på stranda. Det var noen som hadde gått fra et bål og noen kubber, så da ble det fest. Magne sa «Ketchup er massivt», og tok alt. Litt av en fyr. Etter at vi hadde grilla dro han hjem og spiste to brød. Marius spiste «fingre».
Lørdagen var vi på byen. Der var det masse Røde Kors-damer som gjorde et dårlig inntrykk. Kom på nachspiel hos Henrik i fem-tida, etter å ha gått rundt hele Hamar i et par timer. Skjedde en del andre kule ting også.
Sønda’n vant Kamma. Dessuten sølte Lars øl. Da vi gikk fra Grotta så vi ei ku i Vangsvegen. Litt av et liv!
I dag har vi vært i Sverige. En gammal gris kom bort til Jønni, og sa han fikk halv pris på alt i butikken. Senere på kvelden spilte vi (Andreas, Even, Kristian, Lars, Magne, Ole J., Tor-H. og undertegnede) fotball mot en gjeng 15-16-17-åringer. Vi var åtte mot ei maurtue (11-12) og vant tilslutt 10-9 etter en meget jevn og spennende kamp. Vi fikk bevist at 8-5 er en skummel ledelse, samt at erfaring teller mer enn løpskapasitet. Sjøl er jeg mest fornøyd med kongepasninga mi til Even, som åpna opp hele forsvaret. Kult å se på Magne mot unga, dom fløg under bena på’n, vettu!

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.