in film

Fler filmer

Nå har jeg lagt ut de to berømte kortfilmene Rundt ni minutters galskap og Bomringens mareritt. Det burde forsåvidt vært en annen tittel på sistnevnte (f.eks. Marerittet: Bomringen). Disse kan (sammen med noe annet) lastes ned fra http://www.gjemmesiden.net/bt/.
Du bør ha et BitTorrent-program for å laste de ned (sjøl om det er noe som heter ‘Easy download’ der. Filene er nemlig så store at jeg ikke kan legge de ut på gjemmesiden.net – de må lastes ned fra meg.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Joda, bruker BitComet, jeg. Det er bare BlogTorrent-trackeren som gjør at det blir det originale torrent-programmet som startes. Bare du får lasta ned er jeg fornøyd.

  2. Dette har jeg ikke lagt merke til, men jeg scoret nok mye mere en på 1 fantastisk langskudd den sesongen ja…blant annet på selveste 17 mai!
    det må vi ikke glemme jønni.