in film

Filmer

Dig
Jadda, det var Spinal Tap på ordentlig. Handler mest om hvor sprø frontfiguren i The Brian Jonestown Massacre, Anton Newcombe, er. Under konserter slåss bandet med hverandre, eller så angrep de publikum (og vice versa). Newcombe fikk ikke lov av retten til å komme i nærheten av trommissen i Dandy Warhols. Courtney Taylor-Taylor, frontfiguren i DW, ble spurt om, hvis bandet hans var med i en episode av Jerry Springer, hva navnet på programmet ville hete og hvem som ville blitt invitert til å slå dem. Han mente navnet ville blitt ‘Stop stalking us, and make your own songs’, og at gjestene ville være BJM. Filmen var veldig underholdende, og kul. Anbefales hvis du vil se noen sprø folk, og høre bra musikk.
Du kan laste ned The Brian Jonestown Massacres ‘Not if you were the last dandy on earth’ her.
Searching for the wrong-eyed Jesus
Det her er en roadtrip i sørstatene med masse countrymusikk. Musikeren Jim White besøker fengsler, kirker, gruver, frisørsalonger med mer, og de velger å snakke med de mest frika folka. «Either you choose Jesus or you choose hell.» Anbefales hvis du vil se noen sprø folk, og høre bra musikk.
Alexander
Joda, filmen var dårlig. Og med det så mener jeg at den var grei nok de to første timene. Anbefales ikke hvis du er trøtt.
Jeg så forresten filmen gratis på Klingenberg kino. Hvis du lurer på hvordan så er det på grunn av medlemsskapet i Dagbladet:FREDAGs filmklubb.
Og ellers?
Interpol-konserten i går var meget bra. Bassisten brukte pistolhylster. Vil du se et utrolig kult bilde?

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Jeg var på Interpol-konserten jeg også! Hva syns du? Hva var det med det pistolhylsteret egentlig? Skulle Carlos bare tøffe seg litt, eller? Jaja. Jeg likte uansett konserten! De spilte ikke On A Cruise da, litt skuffet over det, men sipper ikke:)
    Forresten, morsomme fortellinger du har her! Klikker meg inn en annen gang for fler:)