in gjemmesiden

Dårlig..

Henrik kom bort til meg igår og klaget på at jeg ikke hadde oppdatert siden på lenge. Jeg sa til han at jeg ikke hadde noe å skrive, og han foreslå (sporenstreks) at jeg skrev en artikkel om USA. Et så vidstrakt emne har jeg nok verken tid eller anstendighet til å skrive om – istedet viser jeg et bilde den berømte Hans Magnus Gjerlaug tok da han sammen med førti tusen andre så Frankrike score sitt tredje mål mot Sveits på storskjerm ved Hotel de Ville i Paris.
wild
Imorgen drar jeg til Roskilde. Det er vel omtrent kun været som kan ødelegge turen, eller at Muse kræsjer med EM-finalen.. Vel, om litt over en uke er jeg (kanskje) tilbake med nye oppdateringer.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Detta her kommmer som forsøk ikke til kvaliken enn gang når det er spørsmål om EM i oppdatering av hjemmesider, Skårstein.