in musikk

Musikkfest Oslo

Igår var jeg i Oslo sentrum.
Der så jeg El Corazon spille. De spilte alternativ køntri, og gjorde det bra. Jeg vurderte å kjøpe cd’en, men så kom jeg på at den sikkert er hos Musikkonline (noe som gjør at jeg kan høre gratis på den med Deichmanskes eminente tilbud LåtLån). Selvfølgelig hadde ikke Musikkonline den.
Den andre konserten jeg så var med Maria Solheim. Hun var overraskende liten, men var da ellers flink. Hun spilte ‘Too many days’, ‘The snow has killed’, ‘Suspicion’, ‘Richard’ og en sang til som enten var ‘Pain’ eller ‘Kissing me’.
Jeg så litt på et par andre band også, et soulband og et punkeband, og de var forsåvidt greie nok, det jeg fikk med meg.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.