in film, vær

En mørk og stormfull natt

Det er søndag og jeg er fortsatt i Hamar. På fredag var det bursdagsfest hos Marius. Stemningen sto i taket! Etter hvert (sent på natta) kjørte vi en tur, hvor vi møtte en del trær i veien (se under). Det var ganske kult med storm. Da jeg skulle kjøre Marius hjem var det et digert tre i Smebyveien, så vi ringte brannvesenet, men de var opptatt med en brann. Vi syns vi så brannen, så da kjørte vi til et sted hvor vi så bedre. Vi sto ved Norsvin og så flammene blandes med blålys, og tenkte at vi skulle kjøre dit. Det var dog umulig å vite hvor det brant siden hele åsa/Ingeberg var mørklagt. Men vi gjetta på Trehørningen. Akkurat da vi dro, gikk strømmen på Solvang også. Etter å ha lett etter brannen uten å finne den, tok vi en tur til spøkelsesbyen Hamar, og gikk i en helt svart gågate. Jadda.
storm storm storm
Igår så vi LOTR: The Two Towers – Extended edition på storskjerm hos Andreas. Jeg likte de delene som var blitt lagt til, spesielt det med entene, og det med Faramir.

  1. Jasså! Så døkk drev rundt med bilen atn Arne Frogner midt under stormen!
    Hvis noen lurer på hva je gjør på arbe klokka 05.53 om mårran, så har je noen viktige telefoner je skal ta før arbe.
    Je arber som kjent 06.30 til 19.00, sju dager i uka!
    Men på lordan drog je hemmat for å se på Liverpool. Så den tida tar je at nå!

  2. Hvordan visste du at det var bilen til Arne Frogner, og ikke for eksempel Berit Boruds? Er du spåsk, Jon Arne?

Comments are closed.