in musikk

Elliott Smith er død

Det er kanskje ikke mange av dere som har hørt om Elliott Smith, og det hadde ikke jeg heller, før en hendig nedlasting på AudioGalaxy, som videre førte til at jeg kjøpte meg tre album av han. Vel, nå har han altså tatt livet sitt, 34 år gammel, ved hjelp av ett knivstikk. Jeg ble ganske sjokkert da jeg leste det. Det er jo første gangen en musiker jeg har likt har dødd mens jeg har brydd meg om han, så det er ganske spesielt (jeg brydde meg aldri så mye om Johnny Cash). Musikken hans var meget bra, spesielt da det bare dreide seg om han og gitaren hans.

So sick and tired of all these pictures of me
So sick and tired of all these pictures of me
En liten Topp 5-Elliott Smith:

 1. No name #5
 2. Between the bars
 3. Son of Sam
 4. Sweet Adeline
 5. Pictures of me
  Got bitten fingernails and a head full of the past
  And everybody’s gone at last
  A sweet sweet smile that’s fading fast
  Cause everybody’s gone at last

Les hva RollingStone mener om Elliotts død

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.