in Uncategorized

Lenge siden sist

Ja, du får unnskylde at det har tatt tid Jon Arne, men her kommer nok en grunn til at du kan gå på arbeid hver dag. Men på grunn av dårlig tid blir det ikke noe mye. Muse-konserten igår var meget bra, brillene ble værende i lomma denne gangen. Dagens beste opplevelse er det dog Mess-TV som har sørget for, da den ene programlederdama tulleringte til en venn av seg, og sa hun var forelsket i han. Hu hadde valgt denne vennen fordi hu var sikker på at han ikke var mer enn venn. Da han kunne fortelle at han hadde likt hu i over et år, ble det faktisk ganske bra, og TV Norge må ha vært fornøyde, for jeg rakk i hvertfall ikke å lese alle meldingene som rant inn (av typen «At dere kunne gjøre det! Dette er siste gang jeg sender inn en melding til Mess-TV»). Skuffelsen hos meg var stor da programlederen ringte fyren opp igjen, og de avslørte at det hele var en stor konspirasjon for å lure den gjengse Mess-TV-seer.

    «There’s something wrong with me, I’m a cuckoo.»

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.