in drøm

Mareritt

Hva gjør man når man har mareritt to dager på rad? Det virker som om jeg er inne i en dårlig periode av måneden. I går var det blant annet en utstoppet løve som viste seg å ikke være utstoppet, som sørget for at jeg sto opp uten å gjøre flere forsøk på å få morgensøvnen. I dag var marerittet sjikane fra andre passasjerer på et tog, når jeg attpåtil var sur. Dette kan kanskje ikke karakteriseres som et mareritt, men på grunn av måten jeg våkna tar jeg det som et. For jeg våkna av såkalt kakking. Der satt jeg altså bakerst i toget (interiørsett lignet den på en buss), og plutselig våknet jeg av kakking. Helt i ørske så jeg meg rundt, var det noen som banka på døra? Var det noe jeg hadde drømt? Var det…. Når jeg tenker etter kan jeg ha slå fast at historien har et ganske dårlig og skuffende sluttpoeng, derfor kan jeg rekapitulere (som historieforeleseren sier) litt fra de siste dagene.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.