in drøm

En rar drøm jiu

Dag, Håkon (Hennjum) og jeg var på bensinstasjonen etter stengetid. Det var åpent men uten folk som jobbet der, så Dag og Håkon tok drekke, men la igjen penger til det. De tok dessuten bare øl. Jeg derimot tok en slags tyrker (ikke Hot’n’Sweet (mon om det var den rare jeg kjøpte under Roskilde?)) uten å betale (fordi jeg bare hadde en femhundrelapp).
Da vi løp/gikk hjemover, så var det en mann med skjegg ved innkjørselen til Magnar/Jan Fredrik som spurte om noen av oss trengte en brødrister, og jeg sa jeg trengte det. Og dermed fikk jeg den.
Lenger oppe i bakken (ved Ilseng gård) fant jeg ut at jeg måtte ta tyrker’n ut av boksen (ja, den var i en boks) og legge den i sekken. Da datt semesterkortet ut, og landa i en bekk, men jeg plukka det opp
igjen, og tok vare på det.
Denne drømmen ble drømt for noen uker siden, men den er jo ganske artig (syns jeg i hvertfall). Er dette starten på et drømmearkiv a la dette? Jeg vet ikke, men kanskje. Les spesielt denne artige drømmen.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.