in Uncategorized

Pitagjengen

Retro
Vorspielet på lørdag var av et man ikke opplever ofte. På rommet til Martin satt vi, Martin og jeg, og spilte Super Nintendo, iherdig avbrutt av drekking av henholdsvis vin og tyrker. Tetris og Dr. Mario var spillene som ble spilt, og unnskyldningen min må være at kontrollen var dårlig. Marius hentet oss, og ferden gikk til Svampen, hvor Ole var DJ (lol). Kvelden ble ellers fortært i gågata, og på Grotta, hvor det ble ny rekord i Trivial Pursuit. Det ble forresten også tid til Børstadrundepeeing.
Pitagjengen
En sen kveld i Oslo sentrum ble den nå så beryktede Pitagjengen startet. Pitabrød, kjøtt, revet ost, løk og salat ble innkjøpt på Rimi Slemdal. Senere ble kjøttdeigen brunet, pitabrødene varmet, løken grenet til, salaten oppkutten og osten puttet i en bolle. Resultatet ble en gledelig overraskelse for alle medlemmene, og ønsket om gjentakelse er stort.
Men hva vil skje når Pitagjengen møter Tacogjengen i en skummel bakgate? Vil gift blandes med kjøttdeigen, eller vil de forenes i meksikansk matgjeng? Eller var denne ene kvelden The rise and decline of the Pitagjengen? Svarene finnes ennå ikke.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.