in gjemmesiden

Trim og gjesteboklesing

I anledning gjesteboka mi, vil jeg prøve å skape litt blest om den, slik at kanskje folk skriver mer i den? Det ville uansett vært hyggelig det. Jo altså, en liten ‘best of’ er vel ikke å forakte? Jeg gjør i det minste et ærlig forsøk…Altså meldinger, og kommentarer til dem.

Mattelinken kom dessverre aldri, det sto ikke lenger Adolf Asphaug, og alle hjerter gleder seg? Og at det er en grei nok side må jo være meget positivt når det kommer fra Dem (ærede Zimmerführer).

Hva da?

Har Asphaug noen gang vært oppe i 5.3% når det gjelder noe annet en Planetarion? Vet Hugo eller Bjørg svaret? Og forøvrig, angående parentes 2, vi har da det vel alltid moro?

Hva betyr dette? Står det ikke noe nyttig her?? Ikke noe moro?? Hææ? Jeg hakke sett at du i det hele tatt har prøvd å lage noen hjemmeside?!

Er Ole Johnny den eneste i Hamar som liker is? Gå inn på Hamar Dagblads hjemmesider og stem, og se resultatet i morgendagens papiravis. Og, det ville vel i hvertfall fått fart på Jønnis saker om det var nakenbilder av Gam her… 😉 Anarchy for the UK!!

Krämgodt språk!

Vi trodde han døde under 2. verdenskrig.. Men han er tilbake! Med større bart, og lengre hentesveis! HITLER 2! (Kunne det blitt en bra film?)

Morsomt å se e-mailadressene til Lars forandre seg for hver melding.. Dessuten, spesielt hyggelig med kommentaren «Takk kara, dekk gjør det mer meningsfylt å sørfe på nettet..» Eller?

Hyggelig å ha internasjonalt besøk. [Uttales i Reodor Felgens stemme.]

Hvem er H. Gotoma? Og hvorfor legger han fra seg sitater fra Gamle Edda (eller nye? usikker…) akkurat når jeg leser på norsk muntlig? Mystisk.
Så til stoff som er mer aktuelt, nemlig svar på spørsmål/tiltale etter min forrige oppdatering.

«Og et svar til Marte er snylter, om det var Marte Wetten du mente.,». Skulle det stå noe etter dette? Ja, det var Marte Wetten jeg mente. Men apropos trimming og soving i skjønt vannmaleri, det fungerte dårlig. Da jeg kom hjem ti på fem var jeg så våken som om jeg nettopp hadde våkna, og så sliten som om jeg nettopp hadde sykla fra Hamar til Boro for første gang på et år, etter å ha vært våken i nærmere mange timer. Og etter å ha klaget høylytt til andre, Line Støen, kan jeg fortelle at jeg ikke er den eneste som synes du sykler for fort! Neida!! Alle jeg har snakka med, det være seg folk som sykla sammen med oss, eller venner, eller kjærester for den saks skyld, alle sammen synes en ting, du sykler noe alvorlig fort (er dette negativt eller positivt? jeg ekke sikker…).Du må roe ned litt.. Tenk på at plutselig så ligger du der, påkjørt av en bil osv osv. Og dette vil du ha andre med på?? Drepe deg selv og andre med sykkel? Uten effektivt vernesystem (hjelm)? Det kommer til å gå galt en gang. Skaff deg førerkort på moped og moped jo før jo heller.

Jeg ljuger ikke, nerdegjeng ble sagt, av fortelleren. Ja, det ble nok retta til «den gjengen din» av fortelleren siden, men uansett så stilte jeg bare et spørsmål, det behøver ikke å ha noen som helst forbindelse med noe som noen har sagt mens de har vært uedrue (jeg skal ikke nevne navn).

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.