in moro

Borettslaget

For noen uker siden var det generalforsamling i borettslaget. Vi var sju stykker der (blant annet Ane og ei dame fra OBOS). Fem leiligheter var representert, egentlig fire, siden en har flytta nå. Uansett, vi måtte jo finne ut hva detta var for noe, samtidig hadda Magnar oppmuntra meg noen dager før, etter å ha fortalt om sin generalforsamling, hvor det var to hundre folk, eller noe sånt. Vel, styret stilte ikke til gjenvalg, så jeg ble pressa på et styremedlemsskap (flaks for dem at dem ikke ville ha Ane). Å være styremedlem innebærer visst tre møter i året, samt fire tusen kroner i kompensasjon.
Det kuleste som skjedde var forøvrig dette:
Gammel dame: Kan vi ikkje gjørra noe med denna dritten i bakgården?
Styreleder: Dritt?
Gammel dame: Ja, dæssa unga!
Hu kunne også fortelle at hver gang en fotball landa på balkongen hennes gikk hu løs på den med kniven.

Write a Comment

Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  1. Hva slags prosjekter er på gang i Borettslaget ditt? På Solbrå har vi i styret bestemt at vi nå skal lage ny grillplatting…